ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξαφανίστηκε 26χρονος από την Καρδίτσα – Ενεργοποίηθηκε το Missing Alert

Τα ίχνη του χάθηκαν την Τρίτη από τον Πρόδρομο

Εξαφανίστηκε 26χρονος από την Καρδίτσα – Ενεργοποίηθηκε το Missing Alert

Το Χαμόγελο του Παιδιού, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert για την εξαφάνιση ενός 26χρονου στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση εξαφάνισης, ο Παναγιώτης Βλάσσης, όπως είναι το όνομα του 26χρονου, τα ίχνη του χάθηκαν την Τρίτη στον Πρόδρομο Καρδίτσας.

Ο 26χρονος που έχει εξαφανιστεί την ημέρα που εθεάθη για τελευταία φορά φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι φόρμας και μαύρα αθλητικά παπούτσια Adidas.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όποιος γνωρίζει κάτι καλείται να καλέσει στο 100 ή στο 1017.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.