ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών κέντρων και σε φιλάθλους σε γήπεδα

Συνελήφθησαν 8 μέλη της συμμορίας

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών κέντρων και σε φιλάθλους σε γήπεδα

Η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε την εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν επιθέσεις σε πελάτες νυχτερινών καταστημάτων και σε φιλάθλους σε αγώνες ποδοσφαίρου εντός των γηπέδων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη (21.02.2024), έγιναν οκτώ συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν οκτώ μέλη της συμμορίας που έκανε επιθέσεις σε θαμώνες κέντρων διασκέδασης και σε φιλάθλους μέσα σε γήπεδα της Αττικής, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα.

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, σιδερογροθιά, αναδιπλούμενο μαχαίρι και σουγιάς, αεροβόλα πιστόλια, τσεκούρι και μονόκαννο κυνηγετικό όπλο

Για τον τερματισμό της δράσης τους, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία έγιναν οκτώ συλλήψεις, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο μέλος της συμμορίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – «για επικίνδυνη και βαριά σωματική βλάβη που τελέστηκε στο πλαίσιο συσταθείσας συμμορίας, παράβαση των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών, φωτοβολίδων και βεγγαλικών και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, για Κ.Ο.Κ., διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της οργάνωσης τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2022 διέπρατταν ξυλοδαρμούς πελατών σε νυχτερινά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εμπλέκονταν και σε οπαδικά επεισόδια εντός αγωνιστικών χώρων κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων στην Αττική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.