ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: «Γάζωσαν» άνδρα από κινούμενο όχημα – Σοβαρά τραυματίας

Κύμης και Αχαρνών έπεσαν οι πυροβολισμοί

Πυροβολισμοί στον Άγιο Παντελεήμονα: «Γάζωσαν» άνδρα από κινούμενο όχημα – Σοβαρά τραυματίας

Συναγερμός σήμανε στις αρχές αργά το βράδυ της Δευτέρας (21/8) στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω ενός επεισοδίου με τραυματισμούς, 

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ υπήρξε ενημέρωση στο 100 για πυροβολισμούς στη διασταύρωση των οδών Κύμης και Αχαρνών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και από τους ελέγχους που έγιναν εντοπίστηκε στην οδό Μιχαήλ Βόδα 153 ένας άνδρας σοβαρά τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι έχει πυροβοληθεί τουλάχιστον 6 φορές και φέρει τραύματα σε όλο το σώμα. 

Ο άνδρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ζωντανός, στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς το θύμα της δολοφονικής επίθεσης έφερε στο σώμα του και τραύματα από μαχαιριές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα είναι ένας Αλγερινός.

Οι γιατροί, ψάχνουν να δουν αν είχε και τραύματα από πυροβόλο όπλο, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί 14 κάλυκες.

Την προανακριτική έρευνα έχει αναλάβει Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και αναζητεί τυχόν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να δουν τι προηγήθηκε της συμπλοκής ενώ υπάρχει αναφορά ότι τα πυρά έπεσαν μέσα από αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.