ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Εντοπισμός έξι παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη ενός διακινητή μετά από καταδίωξη στη Ρόδο

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος

Εντοπισμός έξι παράνομων αλλοδαπών και σύλληψη ενός διακινητή μετά από καταδίωξη στη Ρόδο

Οι Λιμενικές Αρχές εντόπισαν χθες (3/12) το βράδυ ένα ύποπτο ταχύπλοο σκάφος να κινείται στην παραλιακή περιοχή Βληχών της Ρόδου, το οποίο είχε αποβιβάσει αριθμό ατόμων στην εν λόγω περιοχή.

Στη συνέχεια, ο κυβερνήτης του σκάφους δεν ανταποκρίθηκε στα φωτεινά και ηχητικά σήματα του Λιμενικού και προσπάθησε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια, εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του και τη σύλληψη του 43χρονου αλλοδαπού χειριστή του.

Ακολούθως, διενεργήθηκαν έρευνες από την ξηρά στην περιοχή, από στελέχη των Λιμενικών Αρχών Ρόδου και Λίνδου, όπου τις πρωινές ώρες σήμερα εντόπισαν οκτώ αλλοδαπούς (έξι άνδρες και δύο γυναίκες), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Λιμενική Αρχή Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταχύπλοο σκάφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.