ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Επεισόδια στου Ρέντη: Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για την ένταξη του 18χρονου σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη για τον 18χρονο

Επεισόδια στου Ρέντη: Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για την ένταξη του 18χρονου σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των ενόχων, μετά και τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού.

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη για τον 18χρονο που κατηγορείται πως αυτός τραυμάτισε τον αστυνομικό με τη ναυτική φωτοβολίδα και παραμένει στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, είτε την ερχόμενη Δευτέρα (18/12) είτε την Τρίτη (19/12) θα ληφθεί η οριστική απόφαση από την ανακριτική αρχή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

Έρευνα για εμπλεκόμενο στα επεισόδια του Ρέντη και τις σχέσεις του με κύκλωμα της νύχτας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» και έναν πολύ γνωστό άνθρωπο της νύχτας, ο οποίος έχει σχέση και με τα κυκλώματα χούλιγκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.