ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση κατάληψης στο κτήριο της παλαιάς Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές ενώ στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης

Επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση κατάληψης στο κτήριο της παλαιάς Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Η ΕΛ.ΑΣ. εκκένωσε την κατάληψη του κτηρίου της παλαιάς Νομικής στο Δημοκριτείο Πανεπιστήμιο  το πρωί του Σαββάτου.

Στην κατάληψη είχαν προχωρήσει άτομα που εισέβαλαν στο κτήριο το πρωί της Παρασκευής.

Την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ ζήτησαν οι πρυτανικές αρχές του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου.

Μετά την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛΑΣ ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές ενώ στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης.

Δείτε φωτογραφίες του xronos.gr από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο παλαιό κτηριακό συγκρότημα του τμήματος της Νομικής, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, για την απομάκρυνση ομάδας ατόμων που εισέβαλε σε αυτό χθες, Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 11:30.

Ειδικότερα, ομάδα νεαρών ατόμων κατέλαβε χώρο του ανωτέρω κτηριακού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα οι Πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και της Θεσσαλονίκης, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές.

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της τάξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.