ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΣΗΕΑ για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Τραυματίστηκε δημοσιογράφος της ΕΡΤ από άνδρα των ΜΑΤ»

Καταδικάζει τις θλιβερές εικόνες που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

ΕΣΗΕΑ για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Τραυματίστηκε δημοσιογράφος της ΕΡΤ από άνδρα των ΜΑΤ»

Η Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Πέμπτη.

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τα επεισόδια στον προημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ενώ εκφράζει τη συμπαράστασή της στον 31χρονο αστυνομικό που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κάλυπτε την αναμέτρηση τραυματίστηκε από άνδρα των ΜΑΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τα θλιβερά επεισόδια που σημάδεψαν τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού, στον οποίο εκφράζει τη συμπαράστασή του, ευχόμενο ταχεία ανάρρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα καταδικαστέα γεγονότα του γηπέδου Ρέντη υπήρξε και τραυματισμός συναδέλφου δημοσιογράφου της ΕΡΤ, ο οποίος κάλυπτε τον αγώνα για τη δημόσια τηλεόραση, από άνδρα των ΜΑΤ. Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει απερίφραστα την ενέργεια καθώς, για ακόμη μια φορά, δημοσιογράφος δέχεται την επίθεση «οργάνου της τάξεως» γιατί είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του. Οι αθλητικοί συντάκτες καλύπτουν αγώνες και γεγονότα πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό από όλες τις αρμόδιες Αρχές.» 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.