ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Εύβοια: 38χρονη έπεσε θύμα απάτης με πρόφαση το Market Pass

Πώς οι επιτήδειοι της άρπαξαν χρήματα

Εύβοια: 38χρονη έπεσε θύμα απάτης με πρόφαση το Market Pass

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες, καθώς επιτήδειοι προχωρούν σε απάτες με διάφορες προφάσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται πως επιχειρούν να εξαπατήσουν τους πολίτες, προφασιζόμενοι τη καταβολή του επιδόματος Market Pass.

Χαρακτηριστικές είναι δυο περιπτώσεις απάτης με διαφορά μόλις λίγων 24ωρων. Η πρώτη αφορά σε 39χρονη γυναίκα από τη Λίμνη Εύβοιας, η οποία αφού διαπίστωσε πως έπεσε θύμα, υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σε βάρος αγνώστων δραστών .

Η 38χρονη, όπως φέρεται να κατέθεσε, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα περίπου στις 20:00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από κάποιον άνδρα που προσποιήθηκε ότι ήταν ο γιος του λογιστή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχαν, κατάφερε να την πείσει , με το πρόσχημα της καταβολής του Market Pass, να του δώσει τους προσωπικούς κωδικούς τραπέζης της. Έτσι, έκαναν φτερά από τον λογαριασμό της 2.260 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.