Φλώρινα: Συνελήφθη αλλοδαπός για βιασμό ανήλικης που είχε διαπράξει το 2016

Δεν κινδυνεύει με απέλαση

Φλώρινα: Συνελήφθη αλλοδαπός για βιασμό ανήλικης που είχε  διαπράξει το 2016

Ένα 14χρονο κορίτσι είχε βιάσει όταν ήταν 22 χρονών, ένας 29χρονος -σήμερα- αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Φλώρινα, ενώ αναζητούσε τρόπο να φύγει από τη χώρα.

Τώρα θα παραμείνει εδώ αναγκαστικά, αφού μετά τη σύλληψή του θα του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Ο βιασμός είχε γίνει το 2016 στην περιοχή του Αιτωλικού, όπου διέμενε τότε ο δράστης και θύμα του ήταν μια 14χρονη ομοεθνής του, αμφότεροι από χώρα άγνωστη.

Πιθανότατα κάποια  εκ των 90 περίπου χωρών από όπου προέρχονται οι αλλοδαποί που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα.

Το 2019, είχε εκδοθεί σε βάρος του από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ένταλμα σύλληψης για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών, όμως τα ίχνη του είχαν χαθεί ως την Παρασκευή, που εντοπίστηκε στη Φλώρινα και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που διέταξε να μεταχθεί στο Μεσολόγγι για να απολογηθεί.

Ο αλλοδαπός σύμφωνα με πληροφορίες των διωκτικών αρχών δεν πρόκειται να κινδυνεύσει  με απέλαση μετά την αποφυλάκισή του, αντίθετα θα του απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Έπιασαν αλλοδαπό για ναρκωτικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόγευμα της Πρωτομαγιάς συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου για διακίνηση ναρκωτικών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου στον οποίο οδηγήθηκε έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.