ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Γεωργιανοί ληστές είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος σε Δάφνη και Ηλιούπολη

«Δεν συντρέχουν λόγοι για απέλαση», τονίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ

Γεωργιανοί ληστές είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος σε Δάφνη και  Ηλιούπολη

Τον φόβο και τον τρόμο σκόρπιζαν οι ληστές από τη Γεωργία που λήστευαν σπίτια στη Δάφνη και την Ηλιούπολη.

Το Mega έδωσε στο φως βίντεο από τη σπείρα των Γεωργιανών που είχε ρημάξει σπίτια στις περιοχές της Δάφνης και της Ηλιούπολης στην Αττική.Η συμμορία που αποτελείται από 4 διαρρήκτες από την Γεωργία, κατηγορήθηκε για 6 ληστείες.

Στο βίντεο φαίνονται να φτάνουν έξω από τα σπίτια «στόχους», να παρακολουθούν τις κινήσεις των ενοίκων και στη συνέχεια να μπαίνουν στο εσωτερικό και να αφαιρούν χρήματα, κοσμήματα και υπολογιστές.

Σε ένα από τα σπίτια που διέμεναν τα μέλη της σπείρας εντοπίστηκαν 54 κλειδιά από πολυκατοικίες. Στελέχη της Ασφάλειας προχώρησαν στις συλλήψεις των δραστών.

Οι 4 συλληφθέντες δικάστηκαν στο αυτόφωρο, οδηγήθηκαν στη φυλακή και τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Σύμφωνα πάντως με αστυνομικές πηγές μετά την αποφυλάκισή τους δεν υπάρχει λόγος για απέλαση καθώς προέχει η ομαλή ενσωμάτωση των Γεωργιανών στην ελληνική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.