ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιαγιά των δύο βρεφών από την Αχαΐα: «Δεν είπα ότι η κόρη μου έχει πειράξει τα παιδιά της»

«Δεν την κατηγόρησα ποτέ»

Γιαγιά των δύο βρεφών από την Αχαΐα: «Δεν είπα ότι η κόρη μου έχει πειράξει τα παιδιά της»

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση θανάτου των δύο βρεφών από την Αχαΐα που έφυγαν από την ζωή μέσα σε διάστημα 16 μηνών.

Νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των δύο βρεφών στην Αχαΐα, που πέθαναν μέσα σε 15 μήνες, έκανε η γιαγιά τους και μητέρα της 23χρονης Ειρήνης, κυρία Πόπη, δηλώντας τώρα ότι δεν κατηγόρησε ποτέ την κόρη της για τους δύο θανάτους.

Σε σημερινές της δηλώσεις στο Mega και την εκπομπή Live News, υποστήριξε: «Δεν έχω καμία υπόνοια και ούτε κατηγόρησα ποτέ την κόρη μου. Δεν είπα ότι έχει πειράξει τα παιδιά της, δεν τα έχει πειράξει.

Είπα, αυτό που ειπώθηκε από τα κανάλια και από κάποιους άλλους για το θέμα των ναρκωτικών, το οποίο ούτε αυτό ξέρω, ούτε είπα ότι παίρνει η κόρη μου ναρκωτικά.

Δεν κατηγόρησα την κόρη μου ποτέ».

Επίσης, σε ερώτηση για τις κατηγορίες από λοιπά μέλη της οικογένειας εναντίον της, όπως από τον ετεροθαλή αδελφό της 23χρονης Ειρήνης που υποστήριξε πως «Η Ειρήνη αποκλείεται να έχει κάνει κάτι στα παιδιά. Αν έχει κάνει κάτι κάποιος, είναι η μάνα της Ειρήνης», σημείωσε: «Ο κύριος αυτός έχει γνωρίσει την Ειρήνη;

Εμένα με ξέρει προσωπικά; Η μητριά πότε αγάπησε την Ειρήνη; Πριν 10 ημέρες; Γιατί μέχρι πριν 15 ημέρες βριζόντουσαν. Το θέμα μας είναι να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδάκια.

Της είπα ότι είμαι διπλά σου ό,τι και να γίνει για να βρούμε την άκρη με τα παιδάκια».

Όπως τόνισε η ίδια, πριν τον θάνατο του πρώτου βρέφους, η κόρη της με την εγγονή της ήταν στο δικό της σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από δύο ώρες που έφυγαν, η 23χρονη την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι «ήταν μαυρισμένο και ότι δεν έπαιρνε καλά αναπνοή ή ότι ήταν νεκρό και της είπα ”πάρε γρήγορα το ασθενοφόρο”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.