ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γλυφάδα: Σύλληψη τεσσάρων νεαρών που επέβαιναν σε όχημα με πλαστές πινακίδες – Βρέθηκαν πάνω τους σουγιάδες

Οι συλληφθέντες είναι ένας 20χρονος και τρεις 17χρονοι

Γλυφάδα: Σύλληψη τεσσάρων νεαρών που επέβαιναν σε όχημα με πλαστές πινακίδες – Βρέθηκαν πάνω τους σουγιάδες

Aστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην Νοτιοανατολική Αττική, προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι.

Στην περιοχή της Γλυφάδας, οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτη κίνηση αυτοκινήτου με τέσσερις νεαρούς επιβαίνοντες και το ακινητοποίησαν.

Σύμφωνα με τη ΕΛΑΣ, σε έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι νεαροί και κατασχέθηκαν προκειμένου να εξακριβωθεί αν προέρχονται από αξιόποινες πράξεις.

Όπως προέκυψε από την εξέταση του αυτοκινήτου, οι πινακίδες που έφερε ήταν πλαστές, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν είναι σε εξέλιξη κάποια έρευνα για το όχημα.

Κατά την επακόλουθη σωματική έρευνα στους επιβαίνοντες, ένας 20χρονος και τρεις 17χρονοι, εντοπίστηκαν στην κατοχή των δύο 17χρονων δύο μαχαίρια-σουγιάδες.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για πλαστογραφία, διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εμπλοκή τους σε έτερες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.