ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η σύντροφος του παίκτη της ομάδας μπάσκετ Περιστερίου απέσυρε την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Η Αμερικανίδα είχε καταγγείλει ότι ο μπασκετμπολίστας την ξυλοκόπησε και την δάγκωσε

Η σύντροφος του παίκτη της ομάδας μπάσκετ Περιστερίου απέσυρε την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Ανατρέπονται τα δεδομένα στην υπόθεση του μπασκετμπολίστα, παίκτη του Περιστερίου, που καταγγέλθηκε από την σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή η Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και ανακάλεσε πλήρως όσα είχε υποστηρίξει στην πρώτη της κατάθεση την Παρασκευή.

Τα τρία βασικά κομμάτια της νέας κατάθεσής της είναι τα ακόλουθα:

Α) Το όλο περιστατικό με τις προεκτάσεις του οφείλεται σε παρεξήγηση κ παρανόηση και η ίδια από την Παρασκευή προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν επιθυμεί να αποδοθεί καμία κατηγορία στο σύντροφό της, ούτε να υπάρξει η διαδικασία του αυτόφωρου, όμως, αυτό έγινε αυτόματα μετά την πρώτη κατάθεση.

Β) Ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του Περιστερίου bwin ποτέ δεν έχει παρουσιάσει βίαιη ή επικίνδυνη συμπεριφορά στα 4 χρόνια που βρίσκονται σε σχέση.

Γ) Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί μεταξύ τους κάποιο περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη νέα κατάθεση της Αμερικανίδας παίκτριας την Κυριακή, αυτό που απομείνει να δούμε είναι αν ο παίκτης του Περιστερίου bwin θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες ή αν αυτή η ιστορία θα τελειώσει κάπου εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.