ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηλεία: Αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανιψιάς του

Το φερόμενο ως θύμα δεν υποβλήθηκε σε παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Ηλεία: Αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανιψιάς του

Εκδικάστηκε στην Πάτρα η υπόθεση βιασμού της ανιψιάς από τον θείο της.

Το Δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος, καταβάλλοντας ως εγγύηση το ποσό των 5.000 ευρώ, με την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο Α.Τ. Ήλιδας και την ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αλλά και να πλησιάσει την κοπέλα σε απόσταση μικρότερη τους ενός χιλιομέτρου.

Σύμφωνα με το patrinews,ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Αλέξης Κούγιας, εντόπισε προδικαστικές παραλείψεις τις οποίες ακολούθως αναγνώρισαν ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί πριν καν ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας επισήμανε πως το φερόμενο ως θύμα δεν υποβλήθηκε σε παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όταν έκανε τις καταγγελίες στην αστυνομία, όπως προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, κάτι με το οποίο συμφώνησε ο Εισαγγελέας της έδρας, Γιάννης Παΐσιος.

Ο κ. Παΐσιος τόνισε ότι επειδή οι καταγγελλόμενοι βιασμοί εμφανίζονται να έγιναν μέχρι και τρία χρόνια πριν από τις καταγγελίες, ελλείψει πραγματογνωμοσύνης το βάρος θα δοθεί αναγκαστικά στην ψυχιατρική και ψυχολογική εκτίμηση της καταγγέλλουσας και του κατηγορούμενου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», συμφώνησε και ο πρόεδρος της έδρας Ευάγγελος Κωστακιώτης, αλλά και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Μάκης Παπαγιαννόπουλος με την συνάδελφό του Μαγδαληνή Πλεμμένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.