ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλιούπολη – «μαϊμού» οδοντίατρος: «Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό»

«Δεν έχω κάνει κάτι λάθος οπότε είμαι μια χαρά»

Ηλιούπολη – «μαϊμού» οδοντίατρος: «Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό»

Ο 51χρονος που κατηγορείται ως «μαϊμού» οδοντίατρος, μίλησε για όσα κατηγορείται μετά την σύλληψη του στην Ηλιούπολη, καθώς φαίνεται να παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος ενώ είναι οδοντοτεχνίτης.

«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό» είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News ο 51χρονος που λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη, για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις.

Απαντώντας για το ιατρείο στην Ηλιούπολη, ανέφερε: «Τώρα το άνοιξα, έναν χρόνο» ενώ για το αν διατηρεί άλλο ένα στον Πειραιά, εξήγησε: «Το οδοντιατρείο στον Πειραιά δεν είναι δικό μου, είναι συνωνυμία».

Όπως υποστηρίζει, «δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό».

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, μίλησε και εκείνη στην εκπομπή για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε αλλά είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο. Είναι ένας οικογενειάρχης με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο. Έχει διαρρεύσει το όνομά του και είναι δύσκολο για το παιδί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα είναι αναληθή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.