
Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την κακοποίηση των αδερφών στη Λάρισα.
Όπως αποκαλύφθηκε μετά από επίσκεψη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, τα παιδάκια φέρουν σημάδια παλιά και πιο πρόσφατα από καύτρα τσιγάρου, ενώ, όπως είπε ο συνήγορος του πατέρα, Κωνσταντίνος Γαλανός, το 5χρονο αγόρι έχει ζωγραφιές στα γεννητικά του όργανα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλανός τόνισε το πρωί της Τρίτης έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας:
«Στα χρόνια που ασκώ τη δικηγορία τα ευρήματα είναι συγκλονιστικά. Υπάρχουν εκτεταμένες εκδορές και δερματικές βλάβες και στο αγοράκι και στο κοριτσάκι, στα άκρα και στα μάγουλα.
Αυτό που έκανε εντύπωση στην ειδικευόμενη γιατρό που τα εξέτασε, ήταν ότι είχαν ζωγραφιές στον πωπό και στο πέος του αγοριού, ζωγραφιές που ήταν αδύνατο να γίνουν από το ίδιο το αγόρι, ήταν σχεδιασμένες με ιδιαίτερη ομοιομορφία και η γιατρός κατέληξε ότι τις έχει κάνει κάποιο τρίτο χέρι. Το παιδάκι έλεγε ότι τα έχει κάνει ο μπαμπάς μας. Όταν ρώτησε η γιατρός όνομα, είπε ο Γιάννης, ο μπαμπάς όμως δεν λέγεται Γιάννης. Ασκήθηκε ποινική δίωξη και αναζητείται ο Γιάννης, όποιος και αν είναι αυτός.
Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και στον βιολογικό πατέρα, διότι καταγγέλλει η μητέρα των παιδιών ότι ήρθε ο μπαμπάς στη Λάρισα στις 10 Μαΐου.
Ο πατέρας δεν ήρθε ποτέ στη Λάρισα το τελευταίο οκτάμηνο. Υπάρχουν αποδείξεις ότι εκείνη την ημέρα εργαζόταν, θα έρθουν και μάρτυρες, θα απολογηθεί τη Δευτέρα για τα αδικήματα αυτά, δηλαδή της σωματικής ενδοοικογενειακής βλάβης.
Μάλλον η μητέρα προσπαθεί να καλύψει κάποιον κύριο Γιάννη. Ο μπαμπάς τότε εργαζόταν στη Λιβαδειά. Οι βλάβες είναι εκτεταμένες, πραγματικά δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Άλλα σημάδια ήταν πρόσφατα και άλλα παλιά, εξαμήνου, πενταμήνου. Ο κ. Γιάννης και η μαμά κατηγορούνται και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι τραγικά και σοκαριστικά όλα αυτά, δεν έχω λόγια. Ερευνάται και η σεξουαλική κακοποίηση».
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, σε κατάσταση αμόκ ήταν ο πατέρας των παιδιών έξω από τα δικαστήρια Λάρισας, αναζητώντας τον… μυστήριο κ. Γιάννη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.