ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καπανδρίτι: Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 26 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ύψους από 10 έως 185 εκατοστών

Καπανδρίτι: Συνελήφθη 28χρονος για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/10) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνέλαβαν στο Καπανδρίτι έναν 28χρονο για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 28χρονου έγινε στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορούμενου στη καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης και χασισέλαιου, στην ευρύτερη περιοχή του Καπανδριτίου Αττικής.

Κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντός της οικίας του κατηγορουμένου, εντοπίστηκε φυτώριο δενδρυλλίων κάνναβης με κατάλληλο εξοπλισμό για την καλλιέργεια και ανάπτυξη τους.

Συνολικά από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 26 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ύψους από 10 έως 185 εκατοστών,
  • 5 κιλά και 283 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 492- γραμμ. χασισέλαιο,
  • εξοπλισμός για την υποστήριξη της καλλιέργειας,
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • κινητό τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.