ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καβάλα: Χειροπέδες σε αρχαιοκάπηλο – Τι εντόπισαν σπίτι του οι Αρχές

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων

Καβάλα: Χειροπέδες σε αρχαιοκάπηλο – Τι εντόπισαν σπίτι του οι Αρχές

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα, με τις κατηγορίες της παράβασης της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τι εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Καβάλας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι αξιοποίησαν στοιχεία βρέθηκαν και εντοπίστηκαν 16 αρχαία αντικείμενα, 267 αρχαία νομίσματα και δύο ανιχνευτές μετάλλων.

Στα αρχαία αντικείμενα περιλαμβάνονται ένα μαρμάρινο ιγδίο (γουδί), επτά μολύβδινοι σύνδεσμοι χρόνων, ένα μολύβδινο σφαιρίδιο, δύο σφαιροειδή βαρίδια, δύο κεραμικά θραύσματα, μία σιδερένια λαβή, ένα σιδερένιο αγκίστρι και ένα δαχτυλίδι, τα οποία θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην οικία του συλληφθέντα εντοπίστηκαν επίσης δυο ανιχνευτές μετάλλων, μία αξίνα και μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.