ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κολωνός: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη 18 κατηγορουμένων για τον βιασμό της 12χρονης 

Πολλοί εκ των κατηγορουμένων βρίσκονται προφυλακισμένοι

Κολωνός: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη 18 κατηγορουμένων για τον βιασμό της 12χρονης 

Ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας εισηγείται προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στη δεύτερη δικογραφία της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Η εισαγγελική πρόταση η οποία αριθμεί περί τις 80 σελίδες καταλήγει πως πρέπει και οι 18 εμπλεκόμενοι να καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που κατά περίπτωση δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ή που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας ζητεί την παραπομπή κατά περίπτωση και για πορνογραφία ανηλίκων.

Πολλοί εκ των κατηγορουμένων βρίσκονται προφυλακισμένοι και ο εισαγγελέας με την πρότασή του ζητεί να παραταθεί η προσωρινή κράτησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο εισαγγελέας ζητεί να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχει συμμετοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη mini market, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη συν 27 έτη, σε πράξεις που σχετίζονται με τη δεύτερη δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.