ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κοζάνη: 23χρονη νταντά κατήγγειλε μπαμπά για σεξουαλική παρενόχληση – «Μου κατέβασε το εσώρουχο»

Η 23χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 45χρονου άνδρα

Κοζάνη: 23χρονη νταντά κατήγγειλε μπαμπά για σεξουαλική παρενόχληση – «Μου κατέβασε το εσώρουχο»

Μία 23χρονη νταντά υποστηρίζει ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε στην Κοζάνη.

«Ήταν η δεύτερη χρονιά που δούλευα για αυτόν τον άνθρωπο. Φρόντιζα τα δύο παιδιά της οικογένειας, 7 και 4 ετών, και ουδέποτε στο παρελθόν ο πατέρας είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά.

Όλα έγιναν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τα παιδιά ήταν στο σπίτι, στο διπλανό δωμάτιο, και μάλιστα υπήρχε και δασκάλα που έκανε μάθημα στο ένα. Στο σαλόνι ο πατέρας αρχικά με ρωτούσε πως πήγε η σημερινή μέρα για τα παιδιά στο σχολείο, όμως στη συνέχεια ξαφνικά μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στον ώμο γιατί ήταν πιασμένος όπως μου είπε.

Στη συνέχεια χωρίς να φοβηθεί τίποτα, με έπιασε από τους ώμους και με έριξε στον καναπέ, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και έκανε την πράξη να βάλει χέρι στο σώμα μου».

«Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε»

Και η κοπέλα συνέχισε:

«Εγώ αντέδρασα ψύχραιμα, τον έσπρωξα και έφυγα. Με ακολουθούσε αυτός στις σκάλες για να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ έτρεχα. Είχα φοβηθεί πολύ, όμως τώρα είμαι θυμωμένη και ζητάω να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε».

Η 23χρονη κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατά του 45χρονου άνδρα για πράξεις που αντιστοιχούν στο αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.