ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κρήτη: Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 17χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο

Το τροχαίο συνέβη τη νύχτα της 20ης Οκτωβρίου

Κρήτη: Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 17χρονος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο

Ο 17χρονος Γιώργος «έφυγε» από τη ζωή στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρότατο τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Μάλιστα 10 ημέρες μετά την εισαγωγή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ύστερα από μία σειρά εξετάσεων οι θεράποντες γιατροί διαπίστωσαν πως ο 17χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ήλπιζαν σε ένα θαύμα. Όμως το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου ο άτυχος Γιώργος κατέληξε.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι του 17χρονου, ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο ΓΕΛ Γαζίου όπου φοιτούσε. Σύμφωνα με το cretapost.gr, έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο συγκεντρώνονταν οι συμμαθητές του για να τους νοιώθει δίπλα του.

Όλα συνέβησαν στις 02:00 τη νύχτα της 20ης Οκτωβρίου όταν στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, λίγο μετά τον Καράβολα, ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον οδηγό και τον συνοδηγό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.