ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του» λέει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Η αντιληπτική ικανότητα του νεαρού είναι όπως και πριν τον πυροβολισμό

Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του» λέει ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ο πατέρας του Νίκου Φανουράκη του 29χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από έναν 22χρονος για μια προσπέραση βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου κι εκεί δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι «ο Νίκος έγραψε το όνομά του»!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive, ο πατέρας του Νίκου, η μεγάλη χαρά τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αντιληπτική ικανότητα του νεαρού είναι όπως και πριν τον πυροβολισμό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, όπως είχε προαναγγείλει, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σε ό,τι αφορά στον 22χρονο φερόμενο ως δράστη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του χθες στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα που παρέδωσε δια του συνηγόρου του, Διονύση Βέρρα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο 29χρονος πήγε να πέσει πάνω του μετωπικά και να τον εμβολίσει και πυροβόλησε για εκφοβισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.