Κρήτη: Οικογένεια σώθηκε από θαύμα – Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 42χρονη οδηγός με τα δύο ανήλικα παιδιά της καθώς και η πεθερά της

Κρήτη: Οικογένεια σώθηκε από θαύμα – Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες

Παρά τρίχα γλίτωσαν τα μέλη μίας οικογένειας, την ώρα που κατευθυνόταν για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κουδουμά, νότια του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χτες το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά εν κινήσει ενώ βρίσκονταν στον ορεινό όγκο των Αστερουσίων με κατεύθυνση τον Κουδουμά.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε η 42χρονη οδηγός με τα δύο ανήλικα παιδιά της καθώς και η πεθερά της οδηγού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές η οικογένεια πρόλαβε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το αυτοκίνητο πριν εκείνο τυλιχθεί στις φλόγες και καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στην πυρκαγιά διερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ η οικογένεια έχει υποστεί σοκ από τη λαχτάρα που πήραν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρήτη: ΟιΠαρά τρίχα γλίτωσε οικογένεια, όταν το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες – Πήγαιναν για προσκύνημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.