ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξάνθη: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε την 19χρονη

Θολές παραμένουν οι ακριβές συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το δυστύχημα

Ξάνθη: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε την 19χρονη

Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει διαταχθεί για τον αστυνομικός που παρέσυρε και σκότωσε την 19χρονη στη Ξάνθη.

Οι συνθήκες του φονικού τροχαίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ενώ ο 34χρονος δράστης, κατηγορείται ότι επί δύο ημέρες «έπαιζε θέατρο», ενώ η 19χρονη Αϊσέ έχανε τη ζωή της.

Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στην άκρη του δρόμου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου μετά από έξι ημέρες νοσηλείας υπέκυψε στα τραύματά της.

Παρίστανε τον μάρτυρα

Ο οδηγός που την παρέσυρε, αστυνομικός στο επάγγελμα, κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο μόλις μαζεύτηκε κόσμος στο σημείο του δυστυχήματος, ο ίδιος φέρεται να παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα.

«Ο αστυνομικός έκανε ένα ατύχημα, εξαφανίστηκε μετά από 24-48 ώρες παρουσιάστηκε στο τμήμα του κι ανέφερε ότι έκανε το ατύχημα», δήλωσε συγγενής της 19χρονης στο MEGA.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι συνάδελφοί του που ανέλαβαν την υπόθεση, στα λεγόμενά του διαπίστωναν αντιφάσεις, κάτι που φέρεται να οδήγησε στην ομολογία του 34χρονου.

«Πλέον έχει ομολογήσει, ο άνθρωπος, ο υπαίτιος για τον θάνατο της Αισέ, ότι τέλεσε την πράξη, όμως όσα αναφέρει για τις συνθήκες διερευνώνται και προς το παρόν εμείς δε τα αποδεχόμαστε, γιατί δεν έχουμε πλήρη γνώση του τι έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μιχάλης Πατεράκης.

Θολές παραμένουν οι ακριβές συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η φονική παράσυρση της νεαρής, με τον θείο της να καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να το καταθέσει στις αρχές. «Αν υπάρχει κάτι που κάποιος έχει δει, κάποιος που γνωρίζει κάτι να πάνε στις αρχές να πούνε αυτά που είδαν», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.