ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκίνησε έρευνα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο μαθητή στο Μενίδι

Ο ανήλικος κατονόμασε τους δράστες

Ξεκίνησε έρευνα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε ανήλικο μαθητή στο Μενίδι

Το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου η Διευθύντρια του 7ου Γυμνάσιου Αχαρνών, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών, όπου κατέθεσε ότι μαθητής του σχολείου την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου την ώρα που ήταν στο σχολείο και συγκεκριμένα στο χώρο του κυλικείου, τρία άτομα μεγαλύτερης τάξης τον έσπρωξαν.

Το παιδί αισθάνθηκε πιθανότατα απειλή, αλλά δεν της ανέφερε κάτι άλλο.

Την 19/2/2024 και ώρα 10:00 ο ανήλικος επανήλθε με τους γονείς του σχετικά με το προηγούμενο συμβάν, λέγοντας ότι τρεις ανήλικοι, σε ώρα διαλείμματος, στο κυλικείο τον έσπρωξαν και ένας εξ αυτών διέπραξε άσεμνη σεξουαλική πράξη εις βάρος του πάνω από τα ρούχα του, το οποίο επαναλήφθηκε από ανήλικο έξω από την αίθουσα του τμήματος του.

Ο ανήλικος κατονόμασε τους δράστες.

Σταθμός της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής μετέφερε τους κατηγορούμενους ανήλικους στο Τ.Α. Αχαρνών μαζί με τους γονείς τους, όπου ο ένας επιβεβαίωσε την πράξη, ωστόσο υποστήριξε ότι όλα έγιναν χάριν αστεϊσμού και ζήτησε συγγνώμη. Ο δεύτερος δεν έκανε αποδεκτές τις σε βάρος του αποδιδόμενες πράξεις. Επιπλέον, ο πατέρας του επιφυλάχθηκε παντός νομίμου δικαιώματός του για πράξη που έλαβε χώρα σε βάρος του γιου του από τη μητέρα του παθόντα ανήλικου, καταγγέλλοντάς την ότι χειροδίκησε στον γιο του εντός του σχολείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων και του υπεβλήθη το προανακριτικό υλικό εκτάκτως, προκειμένου να αποφανθεί σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.