ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κυψέλη: «Άρχισα να τρέχω – Με ακολουθούσε με το σφυρί» λέει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον Γεωργιανό 

«Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε»

Κυψέλη: «Άρχισα να τρέχω – Με ακολουθούσε με το σφυρί» λέει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον Γεωργιανό 

Εξιτήριο πήρε ο 17χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από έναν Γεωργιανό ο οποίος ταυτόχρονα επιτέθηκε και στον διευθυντή του Λυκείου της Κυψέλης, 

Περιγράφοντας, τις τρομακτικές στιγμές που έζησε, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο μαθητής ανέφερε ότι δέχθηκε την επίθεση κατά την πρώτη ώρα του μαθήματος. «Άρχισα να τρέχω στις σκάλες προς το γραφείο του διευθυντή και με ακολουθούσε κρατώντας το σφυρί. Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε», επισήμανε ο 17χρονος.

Δεν γνώριζε τον θύτη ο 17χρονος, αλλά μόνο τον αδελφό του

Σε ερώτηση πόσες φορές τον χτύπησε ο Γεωργιανός, ο μαθητής τόνισε πως δεν θυμάται. Ανέφερε πως έπεσε κάτω στο πάτωμα, δεν λιποθύμησε όμως και ότι ήρθε ο διευθυντής του σχολείου να τον βοηθήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο μαθητής είπε ότι δεν γνώριζε τον θύτη ούτε και τον λόγο της επίθεσης, αλλά μόνο τον αδελφό του με τον οποίο είναι συμμαθητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.