ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Καραμπόλα τριών οχημάτων – Τραυματίστηκαν 2 άτομα

Το ένα εκ των τριών αυτοκινήτων εκτινάχθηκε και περιστράφηκε στον αέρα για να πέσει με δύναμη στο οδόστρωμα

Λάρισα: Καραμπόλα τριών οχημάτων – Τραυματίστηκαν 2 άτομα

Το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τη Λάρισα, επί της οδού Φαρσάλων σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έγινε επί της οδού Φαρσάλων, στο δρόμο προς Νίκαια, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αρχικά συγκρούστηκαν δύο οχήματα και στη συνέχεια ενεπλάκη και τρίτο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τμήμα και των τριών μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τραυματίστηκαν δυο άτομα από την καραμπόλα
Μάλιστα, το ένα εκ των τριών αυτοκινήτων εκτινάχθηκε και περιστράφηκε στον αέρα για να πέσει με δύναμη στο οδόστρωμα. Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Η κατάσταση της υγείας τους φέρεται να μην εμπνέει ανησυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο για αρκετή ώρα προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ η Τροχαία Λάρισας έσπευσε για τα περαιτέρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.