ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λέσβος: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του αδελφού του & τελικά απανθρακώθηκε ο ίδιος

Ρίχνοντας το αγροτικό όχημα στο κατάστημα σημειώθηκε έκρηξη

Λέσβος: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του αδελφού του & τελικά απανθρακώθηκε ο ίδιος

Οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί σήμερα (19/09) στη στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 71χρονος.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο 71χρονος, είχε προβλήματα με τον αδελφό του.

Μάλιστα, φέρεται να ήταν ο ίδιος που τα ξημερώματα πήγε στο σπίτι του αδελφού του και έβαλε φωτιά στη κουζίνα.

Στη συνέχεια και σε κατάσταση αλλοφροσύνης, ο 71χρονος φέρεται να πήρε το αγροτικό του αυτοκίνητο και να έπεσε στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδελφός του σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ρίχνοντας το αγροτικό όχημα στο κατάστημα σημειώθηκε έκρηξη και ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 71χρονος να απανθρακωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.