ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσολόγγι: Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες με… 11χρονους – Έκαναν 13 κλοπές

Σε βάρος των 14 Ρομά σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες

Μεσολόγγι: Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες με… 11χρονους – Έκαναν 13 κλοπές

Ανήλικα ήταν τα δέκα από τα συνολικά 14 μέλη δύο συμμοριών που δρούσαν επί δυόμισι χρόνια στο Μεσολόγγι κάνοντας διαρρήξεις σε σπίτια, καταστήματα και οχήματα.

Η δράση τους εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και στο πλαίσιο της προανάκρισης που συνεχίζεται διαλευκάνθηκαν 13 κλοπές που οι πιτσιρικάδες είχαν διαπράξει από τον Αύγουστο του 2019 ως φέτος τον Φεβρουάριο και τους είχαν αποφέρει όφελος περίπου 4.500 ευρώ!

Στην πρώτη συμμορία συμμετείχαν επτά Ρομά ηλικίας 11 ως 17 χρόνων που διέπραξαν έξι κλοπές σε οχήματα και μια σε σπίτι και άρπαξαν συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, 51 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες, μπαταρίες αυτοκινήτου, ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο και ένα ρολόι.

Την δεύτερη συμμορία απάρτιζαν τρεις 17χρονοι, που διέπραξαν τρεις κλοπές σε οχήματα, δυο σε καταστήματα και μια σε σπίτι και άρπαξαν συνολικά 2.550 ευρώ, ένα αλυσοπρίονο, διάφορα προϊόντα και έγγραφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των 14 Ρομά σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ ξεχωριστές δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος των γονέων τους για πλημμελή εποπτεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.