ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μεσσηνία: Αυτοκτόνησε 50χρονος μετά από λογομαχία με την εν διαστάσει γυναίκα του

Πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε

Μεσσηνία: Αυτοκτόνησε 50χρονος μετά από λογομαχία με την εν διαστάσει γυναίκα του

Νεκρός έπεσε ένας 50χρονος άνδρας στο Καλό Νερό Μεσσηνίας, καθώς αυτοπυροβολήθηκε, ύστερα από καβγά με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με το tharrosnews, ο άνδρας με καταγωγή από Αλβανία, κρατώντας το όπλο μετέβη σε χωράφι στο οποίο βρίσκονταν η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά τους μαζί και με άλλους εργάτες γης.

Εκεί ύστερα από έντονη λογομαχία με την εν διαστάσει σύζυγό του φέρεται να πυροβόλησε μια φορά στον αέρα και ακολούθως καθώς προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν τα παιδιά του, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το τραγικό συμβάν ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι από το Α.Τ. Τριφυλίας καθώς και την Ασφάλεια Καλαμάτας και αναμένεται ιατροδικαστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.