ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών για δύο ληστείες και μία κλοπή

Δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών για δύο ληστείες και μία κλοπή

Εξιχνιάστηκαν την Κυριακή (19/9) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο περιπτώσεις ληστείας και μιας κλοπής που είχαν διαπραχθεί τον Απρίλιο του 2022.

Μετά από έρευνες πέντε μηνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου κατέληξαν στα ίχνη μιας σπείρας αλλοδαπών, οι οποίοι έβρισκαν ανυποψίαστους τουρίστες στο νησί και τους άρπαζαν πολύτιμα αντικείμενα που φορούσαν.

Για τις υποθέσεις αυτές ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 24, 25 και 27 ετών και σχηματίσθηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία.

Οι τρεις αλλοδαποί δρούσαν με διαφορετικούς ρόλους, ώστε ο ένας να αποσπάει την προσοχή των τουριστών και ο άλλος να τον ληστεύει. Συγκεκριμένα, οι τρείς δράστες αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα από δύο πεζούς στις 3 και 25 Απριλίου, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου μπήκαν σε κατοικία αλλοδαπού από όπου αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.