ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Πλακιάς: «Η Εξεταστική ήταν αναμενόμενη – Κανείς από τους “16” δεν έχει πάει στα Τέμπη»

«Το μόνο που κερδίσαμε είναι πως ο απλός κόσμος κατάλαβε πως οι 16 της επιτροπής της Εξεταστικής ήταν άσχετοι»

Ν.Πλακιάς: «Η Εξεταστική ήταν αναμενόμενη – Κανείς από τους “16” δεν έχει πάει στα Τέμπη»

Ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δύο του κόρες και την ανηψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (13/3) και τόνισε πως δεν εξεπλάγην από τα αποτελέσματα της Εξεταστικής, τα οποία βρήκε μάλιστα δεδομένα.

Το μόνο σημείο που τον «χαροποιεί» από αυτή την διαδικασία είναι πως και ο κόσμος κατάλαβε ποια πραγματικά είναι τα άτομα που έχουν να κάνουν οι οικογένειες, τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα ούτε για το περιστατικό αλλά ούτε και για τον γεωγραφικό τόπο που σημειώθηκε.

«Η εξεταστική ήταν αναμενόμενη, δεν μου λέει κάτι. Φταίει ο σταθμάρχης, οι δύο μηχανοδηγοί και εμείς που στείλαμε τα παιδιά μας. Το μόνο που κερδίσαμε είναι πως ο απλός κόσμος κατάλαβε πως οι 16 της επιτροπής της Εξεταστικής ήταν άσχετοι. Κανείς από τους “16” της Εξεταστικής δεν έχει πάει στα Τέμπη, δεν ξέρουν καν που πέφτουν», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

Στη συνέχεια αφού ρωτήθηκε για το εάν έχει συναντηθεί με τον Κώστα Καραμανλή ο ίδιος απάντησε: «Δεν έχω συναντήσει τον κ. Καραμανλή ποιόν να συναντήσω, αυτόν που μας έλεγε ότι τα τρένα είναι ασφαλή;».

«Είναι δυνατόν εγώ σαν ελεύθερος επαγγελματίας να γνωρίζω περισσότερα από τους αρμόδιους;», είπε αργότερα, τονίζοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις σε πολιτικά πρόσωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, ο Νίκος Πλακιάς «λύγισε» και συγκίνησε το πλατό του ΑΝΤ1 με τα λόγια του να «τρυπούν» για το τι περνάει έναν χρόνο μετά τον θάνατο των κοριτσιών του. Αυτό που καθιστά σαφές είναι πως «Δεν ισχύει ότι ο χρόνος γιατρευεί» και θα συνεχίσουν τον αγώνα όσος χρόνος και αν χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.