ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ναυάγιο στη Λέσβο: Άκαρπες οι ολονύχτιες έρευνες για τους 12 αγνοούμενους του φορτηγού πλοίου

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, κόπασαν οι άνεμοι

Ναυάγιο στη Λέσβο: Άκαρπες οι ολονύχτιες έρευνες για τους 12 αγνοούμενους του φορτηγού πλοίου

Συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος με τη συνδρομή παραπλεόντων σκαφών, για την ανεύρεση των 12 μελών του φορτηγού πλοίου «Raptor» το οποίο βυθίστηκε χθες ανοικτά της Λέσβου λόγω της κακοκαιρίας.

Μια τεράστια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης έχει στηθεί από το πρωί της Κυριακής που το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε ζωντανός ο Αιγύπτιος μηχανικός του πλοίου και μια σορός η οποία μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, κόπασαν οι άνεμοι, ενώ οι έρευνες στη περιοχή συνεχίζονται και με το πρώτο φως της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.