ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ναυάγιο στη Λέσβο: Πάνω σε ένα βαρέλι εντοπίστηκε ο ναυτικός που σώθηκε

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία στο πλοίο επέβαιναν 1 Ινδός, 11 Αιγύπτιοι και δύο υπήκοοι Συρίας

Ναυάγιο στη Λέσβο: Πάνω σε ένα βαρέλι εντοπίστηκε ο ναυτικός που σώθηκε

Πάνω σε ένα βαρέλι εντοπίστηκε ο ναυτικός που διασώθηκε από τη βύθιση του φορτηγού πλοίου ανοιχτά της Λέσβου.

«Ο διασωθείς είναι Αιγύπτιος και εντοπίστηκε πάνω σε ένα βαρέλι από το ελικόπτερο. Τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Είχε ένα τραύμα στο κεφάλι και ήταν σε κατάσταση σοκ», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού, Νίκος Αλεξίου τη στιγμή που εντείνεται η αγωνία για τους 13 αγνοούμενους του βυθισμένου φορτηγού πλοίου στη Λέσβο.

Το μοιραίο πλοίο, όπου μετέβαιναν 14 άτομα πλήρωμα, μετέφερε αλάτι από την Αίγυπτο προς την Κωνσταντινούπολη και είχε δηλώσει μηχανική βλάβη στις 7 το πρωί της Κυριακής (26.11.23).

Στις 8:20 ο πλοίαρχος του πλοίου ανέφερε κάποια κλίση του, ενεργοποιώντας σήμα κινδύνου «mayday, mayday» σε παραπλέοντα σκάφη και στη συνέχεια χάθηκε από τα ραντάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου με έδρα το Λίβανο, στο πλοίο επέβαιναν 1 Ινδός, 11 Αιγύπτιοι και δύο υπήκοοι Συρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.