ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα καταγγελία από 20χρονη σε βάρος του 27χρονου τράπερ “Saint” – «Επιτέλους φυλακίζεται» (βίντεο)

«Έβλεπα εφιάλτες»

Νέα καταγγελία από 20χρονη σε βάρος του 27χρονου τράπερ “Saint” – «Επιτέλους φυλακίζεται» (βίντεο)

Προβληματισμό και ερωτηματικά πυροδοτεί η ανάρτηση βίντεο στην πλατφόρμα TikTok από 20χρονη στη Θεσσαλονίκη, που ισχυρίζεται πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα του 27χρονου τράπερ “Saint” ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος για τον βιασμό 16χρονης, σε απόμερο σημείο του Λαγκαδά.

Στο βίντεο, η νεαρή κοπέλα δείχνει το πρόσωπό της και προχωρά σε μια δική της εξομολόγηση-αποκάλυψη για τα χρόνια μετά την τραυματική περιπέτεια που φέρεται να έζησε ύστερα από τη γνωριμία της με τον τράπερ.

«Όταν αυτός που σ’ έκανε να βλέπεις εφιάλτες μπαίνει επιτέλους φυλακή. Δικαιώθηκα επιτέλους» γράφει η νεαρή γυναίκα στην ανάρτησή της και στο επόμενο πλάνο εμφανίζεται η είδηση της σύλληψης του 27χρονου.

@elsaakrrr Οσοι θυμαστε στο παλιο μου τικτοκ ειχα ανεβασει βιντεο για το περιστατικο,Ημουνα ανηλικη,περασαν 4 χρονια κοντα και επιτελους δικαιωθηκα 💋#mpesfypgamw ♬ suono originale – lucianopuorto

Η Ελισάβετ, όπως είναι το όνομά της, γράφει επίσης πως σε προηγούμενο λογαριασμό της στο TikTok, πριν από 4χρόνια, τότε που ήταν ανήλικη, είχε αναφερθεί στο περιστατικό.

Μπορεί η 20χρονη να μην ξεκαθάρισε αν την περίοδο εκείνη είχε προβεί σε καταγγελία σε βάρος του 27χρονου ή αν θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο εντύπωση προκαλούν τα σχόλια κυρίως των νεαρών κοριτσιών, καθώς οι περισσότερες δηλώνουν πως τις είχε προσεγγίσει κι εκείνες μέσω social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, έχουν κυκλοφορήσει και πολλά σχόλια από φίλες της Ελισάβετ, που γνώριζαν το περιστατικό και τη συγχαίρουν για την απόφασή της να προχωρήσει στη συγκεκριμένη ανάρτηση αποκάλυψης. Οι περισσότερες, δε, της γράφουν «Δικαίωση… καμιά γυναίκα μόνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.