ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέες ταραχές από Ρομά: Φωτιές στον Ασπρόπυργο – Έκλεισαν τον Προαστιακό – Κλείνουν δρόμους και στην Θεσσαλονίκη (upd)

Οι συρμοί δύο δρομολογίων έχουν ακινητοποιηθεί

Νέες ταραχές από Ρομά: Φωτιές στον Ασπρόπυργο – Έκλεισαν τον Προαστιακό – Κλείνουν δρόμους και στην Θεσσαλονίκη (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 21:44). Νέες ταραχές προκαλούν οι Ρομά, αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο, όπου έχουν βάλει φωτιές στην περιοχή κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή και οι πολίτες αναρωτιούνται αν το κράτος θα βάλει ένα τέλος σε αυτό το ιδιότυπο “παιχνίδι” που δημιουργούν.

#038;ab_channel=PronewsMedia

Μάλιστα λόγω του καπνού έχει διακοπεί η κίνηση των συρμών.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφερει τα εξής: Εξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου , με εντολή της πυροσβεστικής, η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού.

Πάντως σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα χωρίς να γίνουν κάποιες ενέργειες.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου που παρέμενε κλειστή λόγω επεισοδίων με Ρομά στο ύψος των Μεγάρων.

Σύμφωνα με την Τροχαία η εθνική οδός αποδόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 9 το βράδυ ενώ παρέμενε κλειστή για περίπου μιάμιση ώρα.

Νέα επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στη Χαλκηδόνα, με Ρομά να έχουν στήσει οδοφράγματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία έχει κλείσει.

Ειδικότερα, ομάδα περίπου 20 ατόμων έκλεισαν το δρόμο, καίνε λάστιχα και πετάνε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12).

Αυτή την ώρα κλειστή είναι η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη Χαλκηδόνα προς Αλεξάνδρεια, σύμφωνα με το grtimes.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώβεται ότι και χθες στο ίδιο σημείο, όπως και σε άλλα σημειώθηκαν παρόμοια περιστατικά που διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.