ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νεκρά αδέρφια στην Πάτρα – Γ.Τσούκαλης: «Οι εκθέσεις των ιατροδικαστών είναι κομβικής σημασίας»

«Η αστυνομία λειτουργεί αιφνιδιαστικά - Τα εντάλματα ποτέ δεν ανακοινώνονται»

Νεκρά αδέρφια στην Πάτρα – Γ.Τσούκαλης: «Οι εκθέσεις των ιατροδικαστών είναι κομβικής σημασίας»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς «η αστυνομία λειτουργεί αιφνιδιαστικά. Τα εντάλματα ποτέ δεν ανακοινώνονται».

Ο κ.Τσούκαλης εξήγησε ότι «είναι ένα θέμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι υπόνοιες και οι ενδείξεις πρέπει να γίνουν αποδείξεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει κανείς όλα τα στοιχεία του παζλ.

Οι διωκτικές αρχές έχουν εστιάσει στην πραγματική αλήθεια. Είμαστε στο μαραθώνιο των τελευταίων ημερών. Σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό».

Αυτή η υπόθεση θα βγει από τις λεπτομέρειες

Χαρακτήρισε μάλιστα, κομβικής σημασίας για αυτή την υπόθεση, τις εκθέσεις των ιατροδικαστών.

«Πέραν από τις διωκτικές και τις ανακριτικές αρχές, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι εκθέσεις των ιατροδικαστών. Είναι κομβικής σημασίας… ».

Τέλος, αναφερόμενος στα πρόσωπα της υπόθεσης, τόνισε ότι «κάποια άτομα θα εξεταστούν μία και δύο φορές και ξέρετε… Όταν κάποιος λέει την αλήθεια, και στη δεύτερη και στην τρίτη εξέταση, θα πει τα ίδια πράγματα. Όταν κάποιος κρύβει κάτι, στην δεύτερη ή στην τρίτη ανάκριση θα βγει η λεπτομέρεια γιατί από λεπτομέρειες θα βγει αυτή η υπόθεση και όχι από κάτι συνταρακτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.