ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Οι τρεις διαδοχικές εκρήξεις και η δημιουργία νέφους

Τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Οι τρεις διαδοχικές εκρήξεις και η δημιουργία νέφους

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες που δείχνει τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων στο έγκλημα των Τεμπών.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν στο OPEN και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση λένε ότι το βίντεο δημιουργεί νέα δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο pronews.gr, έχουμε αναφέρει πως στα αντικείμενα και στα ρούχα των ανθρώπων που κάηκαν στην σφαγή των Τεμπών βρέθηκε ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.