
Σοκαριστικά ευρήματα φέρνει στο φως η υπόθεση της 32χρονης από την Αλγερία που κατηγορείται για τη δολοφονία του ανήλικου παιδιού της στο Παλαιό Φάληρο.
Η κατηγορούμενη φαίνεται να προσπάθησε να εξαφανίσει κάθε ίχνος της πράξης της. Λίγη ώρα αφού –σύμφωνα με τις αρχές– πέταξε το παιδί από μεγάλο ύψος, φρόντισε να ξεφορτωθεί τα ρούχα που φορούσε, τα οποία εντοπίστηκαν σε σακούλα μέσα σε θάμνους κοντά στο σπίτι όπου έμενε. Μαζί με τα ρούχα, υπήρχαν και ένα εισιτήριο τραμ, μια τσατσάρα και μία άδεια συσκευασία χαπιών.
Αντί να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές, η 32χρονη τηλεφώνησε στην πρεσβεία της αναζητώντας τρόπο να φύγει από τη χώρα. Μια υπόθεση που συνεχίζει να προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, όχι μόνο για την πράξη αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, δύο μόλις 24ωρα από τον θάνατο του κοριτσιού, τηλεφώνησε στην πρεσβεία της Αλγερίας στην Αθήνα, ζητώντας τρόπους για να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της.
Η ίδια δήλωσε δε, ότι έχει δύο παιδιά και όχι τρία, «εξαφανίζοντας» ουσιαστικά από την εξίσωση το κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του. Από την Αλγερινή πρεσβεία έλαβε την ενημέρωση πως ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της, ήταν μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και του Προγράμματος Εθελουσίων Επιστροφών.
Συνεχίζοντας τις κινήσεις οι οποίες και δεν συνάδουν με μητέρα η οποία έχασε το παιδί της, τηλεφώνησε εν τέλει στον ΔΟΜ, όπου ενημέρωσε εκ νέου πως έχει δύο παιδιά και όχι τρία, ενώ απέστειλε και αντίγραφο διαβατηρίου και πιστοποιητικά γέννησης των δύο παιδιών.
Η 32χρονη Warda Atrouche, κλείνει τελικά ραντεβού με τον ΔΟΜ ωστόσο η ίδια δεν πρόλαβε να παρευρεθεί γιατί την ίδια μέρα το πρωί είχε μεσολαβήσει η σύλληψή της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.