ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ωραιόκαστρο: Χειροπέδες σε 42χρονο που μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια

Ωραιόκαστρο: Χειροπέδες σε 42χρονο που μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται Φρουρούμενος ο 42χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την 39χρονη σύζυγό του στο Ωραιόκαστρο.

Ο 42χρονος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς κατανάλωσε χάπια και γι’ αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ήδη, όμως, η ανακρίτρια είχε εκδώσει ένταλμα εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη.

Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Η αιματηρή επίθεση έγινε μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, όταν μετέφερε την παθούσα στη δουλειά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως κατήγγειλε η ίδια, έπειτα από καβγά, ο σύζυγός της τη μαχαίρωσε στο λαιμό και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.