ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παλαιό Φάληρο: Μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου δημοσιογράφου Α.Φουρνατζόπουλου

Οι αρχικές πληροφορίες και oρισμένα δημοσιεύματα, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ήθελαν το δυστύχημα να έγινε κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής του μετασχηματιστή ή/και άλλων υλικών από τον πυλώνα

Παλαιό Φάληρο: Μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου δημοσιογράφου Α.Φουρνατζόπουλου

Νέα μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα για τον θάνατο από ηλεκτροπληξία του νεαρού δημοσιογράφου Απόστολου Φουρνατζόπουλου σε πυλώνα υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ, στο Παλαιό Φάληρο (Τρίτωνος και Αιόλου).

Οι αρχικές πληροφορίες και oρισμένα δημοσιεύματα, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ήθελαν το δυστύχημα να έγινε κατά τη διάρκεια απόπειρας κλοπής του μετασχηματιστή ή/και άλλων υλικών από τον πυλώνα, χωρίς όμως να ευσταθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική, κάτι που επιβεβαιώνεται από μια μαρτυρία που παρουσιάζει ένα νέο σενάριο.

Ο 26χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη τη γειτονιά, με μία κάτοικο της περιοχής μίλησε για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ (Δευτέρα 19/2/2024) και οδήγησαν στον τραγικό του θάνατο.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ο άτυχος νεαρός, ο οποίος είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το γλαφυρό ύφος του σε ρεπορτάζ στα Εξάρχεια, τον είδε στον πυλώνα ένα γατάκι και προσπάθησε μόνος του να το κατεβάσει σε ασφαλές σημείο.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η ίδια:

«Ανέβηκε να σώσει ένα γατάκι, το γατάκι σώθηκε, το παιδί πρέπει να γλίστρησε και να χάθηκε.

Ασχολούμαι τώρα μια εβδομάδα να μεγεθύνω τη φωτογραφία, να δω πρόσωπο. Το γατάκι είναι ζωντανό, το παιδί πρέπει να γλίστρησε γιατί είχε ανέβει πάρα πολύ ψηλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον χτύπησε το ρεύμα. Πιστεύω ότι δεν το σκέφτηκε ξανά δεύτερη φορά, απλά ανέβηκε. Τα παιδιά μας μεγαλώσανε μαζί με τους διπλανούς. Οπότε ήταν σαν να ήταν παιδί μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.