ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ζητά έρευνα για τυχόν οργανωμένη εγκληματική δράση

Στο «κάδρο» συγκεκριμένα αδικήματα

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ζητά έρευνα για τυχόν οργανωμένη εγκληματική δράση

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, ζήτησε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης να ερευνηθεί το το ενδεχόμενο οι καταστροφικές πυρκαγιές να οφείλονται σε οργανωμένη εγκληματική δράση αλλά και να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες για τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στις καταστροφικές πυρκαγιές η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών βάζοντας στο κάδρο συγκεκριμένα αδικήματα υπό έρευνα όπως είναι η συγκρότηση ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που μπορεί να κρύβεται πίσω από τους εμπρησμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με το άλλο σκέλος της παραγγελίας της για τους παράνομους αλλοδαπούς, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί να διερευνηθούν σοβαρά αδικήματα όπως βιαιοπραγία, έκθεση σε κίνδυνο και αρπαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.