ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα – Δικηγόρος Ρ.Πισπιρίγκου: «Αν ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα θα μπορούσε να καταλήξει στο σπίτι»

Η Ρ.Πισπιρίγκου υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δε γνωρίζει τι είναι η κεταμίνη

Πάτρα – Δικηγόρος Ρ.Πισπιρίγκου: «Αν ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα θα μπορούσε να καταλήξει στο σπίτι»

Ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «T-live» και σχολίασε τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

Η 33χρονη μητέρα στην συνέντευξή της υποστήριξε ότι «κατηγορείται μόνο με ενδείξεις» για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με τον δικηγόρο της να αναφέρει:

«Αυτό είναι το προϊόν των συζητήσεων που κάνουμε. Ως νομικός παραστάτης της έχω εξηγήσει ποια είναι η διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο. Πράγματι, οι ενδείξεις εκτιμήθηκαν. Ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγούν σε κάποιο πρόσωπο για τέτοιου είδους αδίκημα είναι αρκετές για να έχουν ως συνέπεια την επιβολή κράτησης»

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Παπαδόπουλος για το γεγονός ότι η ανεύρεση κεταμίνης αποτελεί απόδειξη, ο συνήγορος της 33χρονης απάντησε πως «ήταν πάντα η μαμά μόνη, όταν γίνονταν επεισόδια στο παιδί; Η απάντηση είναι όχι. Αυτό προκύπτει και από τα έγγραφα της δικογραφίας. (…) Άρα η σχετική απορία που διατυπώνεται σαν ένδειξη εναντίον της και μεταφέρεται από τα media δεν είναι ακριβή».

Σε σχέση με την κεταμίνη, η ίδια υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως δε γνωρίζει τη συγκεκριμένη ουσία. «Προκύπτει ότι αυτή η ουσία δεν υπάρχει στο εμπόριο και χρησιμοποιείται σε δύο εφαρμογές, εκ των οποίων η μία είναι η παιδοχειρουργική και οι ΜΕΘ σε παιδιατρικές κλινικές».

«Αν η εντολέας μου ήθελε να κάνει κακό στην Τζωρτζίνα θα μπορούσε να μην την προσέξει αρκετά και να καταλήξει στο σπίτι και όχι στο νοσοκομείο με τόσους γιατρούς και νοσηλευτές γύρω γύρω» υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στα προβλήματα στη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως είπε, οι τριγμοί στον γάμο ξεκίνησαν το 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.