ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πάτρα: Δύο αδερφές 13 και 16 ετών πίσω από τη ληστεία εις βάρος ηλικιωμένου

Παρέδωσαν την κλεμμένη τραπεζική κάρτα σε συνεργούς τους, οι οποίοι έκαναν ανέπαφες συναλλαγές σε ένα παντοπωλείο

Πάτρα: Δύο αδερφές 13 και 16 ετών πίσω από τη ληστεία εις βάρος ηλικιωμένου

Δύο ανήλικες αδελφές 13 και 16 χρόνων, «κρύβονταν» πίσω από τη ληστεία εις βάρος ενός ηλικιωμένου στην Πάτρα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ληστεία εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που συνέλαβαν τη μεγαλύτερη το μεσημέρι της Τρίτης και αναζητούν τη μικρότερη.

Μάλιστα, η 13χρονη ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα του οχήματος που οδηγούσε ο άτυχος ηλικιωμένος και τον ανάγκασε να την πάει σε ένα σημείο, όπου περίμενε η 16χρονη αδελφή της.

Εκεί, άρχισαν να τον χτυπούν, άρπαξαν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 120 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, οι ανήλικες παρέδωσαν την κλεμμένη τραπεζική κάρτα σε άγνωστους συνεργούς τους, οι οποίοι έκαναν ανέπαφες συναλλαγές σε ένα παντοπωλείο.

Η 16χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία που σχηματίστηκε σε βάρος και των δυο κοριτσιών, στην οποία περιλαμβάνεται και η μητέρα τους που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν ποιοι έκαναν τις αγορές με την κλεμμένη κάρτα του ηλικιωμένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.