ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά για την κεταμίνη, τις καφετζούδες και τους μπράβους

Ενοχλημένη δηλώνει η 33χρονη

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά για την κεταμίνη, τις καφετζούδες και τους μπράβους

H Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε γραπτώς στο Star για όλα αυτά που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Τρία τα ερωτήματα που τέθηκαν στην 33χρονη κρατούμενη: Αν είχε βάλει μπράβους να επιτεθούν στον Μάνο Δασκαλάκη, αν αναζητούσε στο διαδίκτυο ουσίες που σκοτώνουν και αν πήγαινε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για καφετζούδες, κεταμίνη και μπράβους

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα ότι δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα θεωρώντας τα αστεία, διαψεύδοντας ότι δεν έχει πάει σε καφετζούδες και δεν έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου», είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Επίσης, όπως σημειώνεται στον τηλεοπτικό σταθμό, οι δικηγόροι της τής έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα».

Πλέον όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν στις δικαστικές αρχές, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.