ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Πώς σώθηκε η γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι της για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

Στη «διάσωση» της συνέβαλαν και οι γείτονες

Πάτρα: Πώς σώθηκε η γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι της για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα όπου μια γυναίκα προκειμένου να γλιτώσει τα χέρια του συντρόφου της, αναγκάστηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι της. 

Μάλιστα στη «διάσωση» της συνέβαλαν και οι γείτονες, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του OPEΝ μίλησαν οι γείτονες της γυναίκας, περιγράφοντας καρέ-καρέ τι συνέβη. Οι ίδιοι αφού άκουσαν φασαρία και να πέφτουν πράγματα και έπιπλα, βγήκαν στο δρόμο για να δουν τι συνέβη και αφού αντιλήφθηκαν έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα. Ανέφεραν πως την είδαν ξαφνικά να πηδάει, χωρίς τα παπούτσια της από το μπαλκόνι.

«Φοβήθηκα ότι θα γίνει κακό» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

«Άκουγα έπιπλα να πέφτουν και να σπάνε, τρομερές ύβρεις και φοβερές φωνές που όσο περνούσαν τα λεπτά κλιμακώνονταν. Όλα αυτά γίνονταν στις 04:30 τα ξημερώματα. Φοβήθηκα ότι θα συμβεί κάτι πολύ κακό» περιγράφει ο γείτονας του ζευγαριού.

«Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και έτρεξα να βοηθήσω. Τότε είδα τη γυναίκα να ανοίγει το παράθυρο, να πετάει την τσάντα της έξω και μετά να πηδάει και αυτή. Έτρεξα να την πιάσω, μαζί με μία άλλη νεαρή γυναίκα που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο. Τη βοηθήσαμε να ξεφύγει, ενώ ο άνδρας έμεινε μέσα στο σπίτι», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Έτσι, το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο κακοποιητής της.

Η γυναίκα τη στιγμή που πέφτει από το μπαλκόνι

Ο άνδρας μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη τόσο για ενδοοικογενειακή βία, όσο και για παράβαση δικαστικής απόφασης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και έως τότε κρατείται.

«Εκείνη με χτύπησε και μου οφείλει χρήματα» – Τι είπε ο δράστης

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε αντίθετα… εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα. Η γυναίκα έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του ενώ χθες το πρωί είχε εκ νέου συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην την πλησιάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως παραβίασε τον όρο, ξαναπήγε χθες το απόγευμα σπίτι και του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.