ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα λεωφορεία: Οδηγούν με ανοιχτές πόρτες εν κινήσει

Τα λεωφορεία έχουν μονωτικές ταινίες

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα λεωφορεία: Οδηγούν με ανοιχτές πόρτες εν κινήσει

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα λεωφορεία που είναι με ανοιχτές πόρτες εν κινήσει καθώς δεν έχουν χαλάσει και δεν έχουν επισκευαστεί. 

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα που τράβηξε τις εν λόγω φωτογραφίες, έκπληκτη, όπως λέει, έβλεπε τον οδηγό να κρατάει το κινητό τηλέφωνο στα χέρια και να μιλάει. Έδινε πορεία στο λεωφορείο, άλλοτε με τους αγκώνες και άλλοτε με μια γρήγορη κίνηση του δεξιού του χεριού.

Είναι χαρακτηριστικό πως σε πολλές περιοχές στην Αθήνα τα λεωφορεία έχουν μονωτικές ταινίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι οδηγοί δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο οδηγός από την Κυψέλη ο οποίος ήταν απορροφημένος στο κινητό του. Όπως ήταν φυσικό τέθηκε σε διαθεσιμότητα με τη διοίκηση της ΟΣΥ να στέλνει μήνυμα μηδενικής ανοχής, σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.