ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ρέντη: Συγγενείς έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη – Ζητούν να επικοινωνήσουν με τους 424 προσαχθέντες για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά

Ρέντη: Συγγενείς έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη – Ζητούν να επικοινωνήσουν με τους 424 προσαχθέντες για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Στη Διεύθυνση Αλλοδαπών συνεχίζουν να κρατούνται οι 424 προσαχθέντες από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη που είχαν σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού. Αυτή την ώρα, συγγενείς των προσαχθέντων βρίσκονται έξω από το Μεταγωγών και ζητούν να επικοινωνήσουν με τα άτομα που κρατούνται ενώ πριν από λίγη ώρα απέκλεισαν συμβολικά τη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δηµογλίδου, μίλησε για το περιστατικό οπαδικής βίας και ανέφερε πως «ήταν δολοφονική επίθεση αυτό που έγινε χθες εναντίον του αστυνομικού και τώρα χαροπαλεύει για την ζωή του» και συνέχισε αναφέροντας πως “οι δράστες μετά τα επεισόδια έξω από το γήπεδο ξανά μπήκαν μέσα και για αυτό προσήχθησαν 424 άτομα από τον εσωτερικό χώρο του γηπέδου».

Η ίδια αποκάλυψε πως «υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται οι δράστες. Είναι δολοφόνοι και είναι επικίνδυνοι ακόμη κα για αυτούς τους συγγενείς προσαχθέντων που βρίσκονται έξω από το Μεταγωγών και πρέπει σύντομα να συλληφθούν».

Ένας από τους θεατές του χθεσινού αγώνα που βρέθηκε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» αλλά δεν προσήχθη λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας περιγράφει τις στιγμές πανικού που επικράτησαν στο γήπεδο.

Ένας πατέρας που περιμένει να μιλήσει με το γιο του εξηγεί ότι μεταξύ των προσαχθέντων βρίσκονται και ανήλικα παιδιά ενώ τονίζει πως τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν εκτός γηπέδου.

Στο μεταξύ, ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ο αστυνομικός.

Ο αρχιφύλακας των ΜΑΤ δέχτηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στο μηρό κατά τα επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.