ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρόδος: 33χρονος Ιρανός καταδικάστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Οι διαπιστώσεις για τους βιασμούς

Ρόδος: 33χρονος Ιρανός καταδικάστηκε για την σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης

Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου σε έναν 33χρονο Ιρανό, που κρίθηκε ερήμην ένοχος εξακολουθητικού βιασμού μιας ανήλικης.

Η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης σημειώθηκε το 2018 και η υπόθεση εκδικάστηκε πέντε χρόνια μετά. Με τον δράστη να καταδικάζεται αλλά να συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Παραμένει άγνωστο αν βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα.

Όπως έκριναν οι δικαστές, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018, αφού οδήγησε την ανήλικη, ηλικίας τότε 15 ετών, σε εγκαταλελειμμένη καλύβα εντός αγροτεμαχίου στην περιοχή Πλατάνι, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Με διάφορες απειλές για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα και με άσκηση σωματικής βίας την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα και την βίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, την πράξη αυτή φέρεται να επανέλαβε και την 14η, 16η, 17η και 18η Σεπτεμβρίου 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.