ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Ακόμα μια ανήλικη κατήγγειλε τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών για ασέλγεια – Την άγγιξε στο στήθος και την φίλησε στο στόμα

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων

Ρόδος: Ακόμα μια ανήλικη κατήγγειλε τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών για ασέλγεια – Την άγγιξε στο στήθος και την φίλησε στο στόμα

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση του 59χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών καθώς άλλη μια ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία για ασέλγεια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr μια 16χρονη κατέθεσε πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο 59χρονος την άγγιξε στο στήθος και την φίλησε στο στόμα ενώ κατά πληροφορίες εξετάζεται ακόμη μία καταγγελία.

Ο 59χρονος αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 15χρονης, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Σύμφωνα με την πρώτη καταγγελία από την 15χρονη, ο 59χρονος στις 19 Φεβρουαρίου κατήγγειλε ότι ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών μπήκε στα αποδυτήρια ενώ μέσα βρισκόταν η ανήλικη, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνηση του προς αυτήν έγινε χωρίς την θέληση της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.